(VIDEO) Bljesak: S novom generacijom mladih, poput Željka Andrijanića, budućnost možemo mirno čekati

Željko Andrijanić iz Večernjeg lista, autor književnog prvijenca "Pisma iz vječnosti", podijelio je u razgovoru s Miljenkom Buhačem čitavu paletu promišljanja.
(VIDEO) Bljesak: S novom generacijom mladih, poput Željka Andrijanića, budućnost možemo mirno čekati

 

U podcastu "Imam ideju" ugostili smo kolegu Željka Andrijanića, izvršnog direktora "Večernjakova pečata" i člana uredničkog kolegija Večernjeg lista BiH, a ujedno autora zapaženog romana "Pisma iz vječnosti", donosi Bljesak.

Željko Andrijanić iz Večernjeg lista, autor književnog prvijenca "Pisma iz vječnosti", podijelio je u razgovoru s Miljenkom Buhačem čitavu paletu promišljanja o aktualnim temama, s obzirom da se u svom novinarskom radu često analitički bavi društvenim izazovima, potencijalima razvitka gospodarstva, suradnjom s dijasporom, ulaganjima u poljoprivredu i slično. 


Najavio je i finale Večernjakova pečata 17. svibnja, kao i predstavljanje svog romana u Mostaru, u Kosači, u sklopu Mostarskog proljeća, a to je na rasporedu 21. svibnja od 19 sati.

 

Večernjakov pečat je učinio više za europsku BiH nego mnogi kojima je jedini posao graditi europsku BiH

- Nekada mi se čini da guramo slapove uzbrdo, ali uspijevamo prebroditi sve prepreke

- Besposlen um je đavolje igralište, to nas je dovelo tu gdje jesmo

- Uništili smo poljoprivredu i to nas je učinilo ovisnima o uvozu

- Mlade 'ubijaju' snovi o državnom poslu odmah nakon školovanja

- Iako se prebrzo trošim, krenut ću u novije medijske projekte

- Planiram odlazak na hodočašće od 1.700 kilometara

- U Kosači je 17. svibnja 23. po redu izdanje "Večernjakova pečata"

- Predstavljanje Andrijanićeva romana "Pisma iz vječnosti" na programu je 21. svibnja u Kosači u okviru Mostarskog proljeća.

- U svakom slučaju, ako se držimo one da na mladima svijet ostaje, čini se da s novom generacijom kojoj pripada i naš gost u podcastu, mladi kolega Željko Andrijanić, budućnost možemo mirno čekati - zaključuje Bljesak.info.

Komentari