I ovo su posljedice nevremena u općini Grude: Fasada kao da su je geleri prošarali...

Tuča je uništila usjeve, vinograde i poljoprivredna dobra u Dragićini, Ružićima, Cerov Docu, Medovićima, Višnjici, Tihaljini...
I ovo su posljedice nevremena u općini Grude: Fasada kao da su je geleri prošarali...I ovo su posljedice nevremena u općini Grude: Fasada kao da su je geleri prošarali...I ovo su posljedice nevremena u općini Grude: Fasada kao da su je geleri prošarali...I ovo su posljedice nevremena u općini Grude: Fasada kao da su je geleri prošarali...I ovo su posljedice nevremena u općini Grude: Fasada kao da su je geleri prošarali...


"U onim vremenima i kiša je bila nekako mirnija, a sad kad se najavi nevrijeme, zna se da neće biti dobro", priča nam sugovornik sa šireg područja općine Grude.

Iako se u početku činilo da bi moglo proći samo uz obilnu kišu, kako je bilo u Drinovcima i u samom središtu Gruda, nevrijeme je pokazalo svoju ružnu stranu.

Tuča je uništila usjeve, vinograde i poljoprivredna dobra u Dragićini, Ružićima, Cerov Docu, Medovićima, Višnjici, Tihaljini... odakle nam stižu poruke i fotografije. Naravno, neki dio mjesta bude zaobiđen, ali, nažalost, situacija je bila loša.

Od jednog čitatelja dobili smo fotografije fasade, ograde, roleta, lampi... u Dragićini. kao da su geleri šarali...

Ne ponovilo se...

Grude.com

Komentari