Mia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti Arenu

Za Filipa Miletića teško je reći je li više zadivljen Mijinim fantastičnim glasom ili aktivnostima u motociklizmu, s obzirom da je i on ljubitelj jurilica na dva kotača.
Mia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti ArenuMia Ribić za Herc.info: U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. San mi je jednoga dana napuniti Arenu


Tek joj je 18 godina i već je peterostruka prvakinja Hrvatske i to u motocrossu. I kao da to nije dovoljno, izišla je na pozornicu Superstara i oduševila sve svojim pjevanjem.

Ona je Mia Ribić iz Velike Kladuše. Nakon što je otpjevala 'Girl on Fire' od Alicije Keys i 'Happier' od Olivije Rodriguez, mnogi su pomislili da joj je samo nebo granica, a komplimente za mladu zvijezdu imali su i članovi Superstara. Nika Turković je njenu izvedu pjesme 'Happier' nazvala prekrasnom, Tonči Huljić joj je rekao da je jaka žena, Severina da je želi još slušati, a za Filipa Miletića teško je reći je li više zadivljen njenim fantastičnim glasom ili aktivnostima u motociklizmu, s obzirom da je i on ljubitelj jurilica na dva kotača.

Ekipa portala Herc.info napravila je intervju s mladom zvijezdom.

Herc.info: Mia, kakav je osjećaj bio izići na pozornicu Superstara?
Mia Ribić: Mislila sam da ću imati mnogo veću tremu pred sam nastup, ali se sve tako brzo desilo da za tremu jednostavno nije bilo vremena. Čim sam izašla na pozornicu i ugledala žiri, odmah mi je bilo lakše.

Herc.info: Od članova žirija, tko vas se najviše dojmio?
Mia Ribić: Iskreno, nisu mogli sastaviti bolju ekipu. Ne mogu izabrati favorita među žirijem, svi zrače nekom posebnom energijom, mada sam se najviše bojala komentara Tončija Huljića jer smatram da ima veoma visoke kriterije.

Herc.info: Motocross i glazba, zanimljiva kombinacija, kako vi kao izravna kreatorica te kombinacije gledate na obje svoje ljubavi?
Mia Ribić: Obje zanimacije su mi veoma blizu srcu. U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. Nekada putujem preko 3h do staze na kojoj treniram i nemam šta drugo za raditi po putu nego pjevati. Također, muzika me može dosta motivirati prije nekog stresnog natjecanja.

Herc.info: Višestruka ste prvakinja u motocrossu pa je li plan nastaviti pobjeđivati i u utrkama?
Mia Ribić: Svakako. Najprije moram sanirati ozljedu koljena, a do tad stavljam cijeli fokus na pjevanje i ovaj show.

Herc.info: Još ste premladi pa vjerujemo da imate energije i za sport i za glazbu, no što vas više privlači na neke duže staze?
Mia Ribić: Veoma je teško biti žena i profesionalno se baviti motocrossom poslije 25. godine jer morate mnogo toga žrtvovati za sportsku karijeru. Također je veoma teško živjeti od ovog sporta, muškarci su mnogo bolje plaćeni od žena te imaju veću podršku sponzora. Na duže staze me ipak više privlači glazba. San mi je jednoga dana napuniti Arenu i živjeti od onoga što najviše volim raditi.

Herc.info: Koliko često idete u rodnu Veliku Kladušu, kako taj kraj gleda na svoju prvakinju
Mia Ribić: U Kladušu idem kad god mogu, manje-više svaki drugi vikend. Imam ogromnu podršku Kladuščana što mi mnogo znači. Drago mi je da mogu predstavljati svoj kraj i biti njihov ponos.

Herc.info: Što nam pripremate u budućnosti i je li već spreman novi repertoar pjesama za Superstar?
Mia Ribić: Sve je manje-više spremno, sad sve ovisi o meni. Smatram da sam se dobro pripremila i nadam se da će ovo putovanje kroz show što duže trajati.

Komentari