Otkrivena najstrože čuvana tajna o IMOCKIM CRNJACIMA! Ivana, šefica, kaže: Moj vam je muž čistokrvni Hercegovac!

Moj vam je muž čistokrvni Hercegovac, ja ovdje naša Runovićanka, Imoćanka, ali to vam je isti narod, isti mentalitet...
Otkrivena najstrože čuvana tajna o IMOCKIM CRNJACIMA! Ivana, šefica, kaže: Moj vam je muž čistokrvni Hercegovac!


Nećemo puno pogriješiti ako kažemo da gotovo da nema Hrvata koji nije čuo za "Imocke crnjake". Ako i postoje, vrlo je malo onih koji ne uživaju u svakodnevnim satiričnim i urnebesnim bazama ove Facebook i Instagram stranice, koja je, da se ne lažemo, puno više od toga, piše Slobodna Dalmacija u svom Premium izdanju, koje smo mi dijelom pretipkali, svjesni da je protuzakonito, ali nismo mogli odoljeti jer smo veliki fanovi i prijatelji Imockih crnjaka.

"Imocki crnjaci" svakodnevno imaju brojne preglede, a nitko ne zna tko se krije iza stranice... Nakon što su imali jednu dežgraciju sa stranicom, i to nadomak brojke od 200 tisuća pratitelja, nakratko su se izgubili, no sada su opet u "punom pogonu".

Slobodna Dalmacija ima zadovoljstvo prva objaviti tko se krije iza sada već kultnog imena i prezimena "Imocki crnjaci". Morate znati da su se našim sugovornicima do sada "upucavali" brojni kolege novinari s raznih portala, iz tiskanih i elektroničkih medija, ali su, kao pošteni ljudi, držali do svoje riječi.

Stranicu je Josip Bašić Bašo pokrenuo prije 12 godina, a tadašnju djevojku, a danas suprugu je i osvojio humorom. Kad mu je ona rekla da je samo on i "Imocki crnjaci" mogu nasmijati, nije izdržao, te joj je priznao da se on nalazi iza "Crnjaka". Njegova supruga Ivana čvrsto danas drži tri stupa kuće i braka, ali i "Imockih crnjaka".

Josip je preko "Crnjaka" oživio dosjetke o Hercegovcima, Makaranima, Sinjanima, Triljanima...

Za kraj, citirat ćemo Ivanu i nećemo više "krasti" iz Premium sadržaja Slobodne Dalmacije. - Moj vam je muž čistokrvni Hercegovac, ja ovdje naša Runovićanka, Imoćanka, ali to vam je isti narod, isti mentalitet, duhom zdravi ljudi, i moj je Josip upravo takav - istaknula je.

Komentari

  • 17.06.2024 08:33
    Triba se smijati na vlastiti račun, kada se ogoliš do kože, onda ti nitko ništa ne može. Zato su crnjaci dobri. Humora je uvijek bilo kod nas, iako se ne čini tako, ali dovoljno je samo pročitati Legende o rodijaku Ćipi i svima će se otvoriti brdo asocijacija na rodake, susjede, prijatelje i njihve anegdote. Živio HUMOR!