Dalić radi promjene za srijedu! Igrat ćemo ofanzivnije...

Na mjesto lijevog braniča ide Borna Sosa, treba nam za Albaniju ofanzivniji bek, a to Sosa svakako jest, piše Večernji list.
Dalić radi promjene za srijedu! Igrat ćemo ofanzivnije...Dalić radi promjene za srijedu! Igrat ćemo ofanzivnije...


Hrvatska nogometna reprezentacija porazom (0:3) od Španjolske otvorila je Europsko prvenstvo. Nisu izgledali dobro izabranici Zlatka Dalića, a već se nagađa o potencijalnom sastavu za utakmicu protiv Albanije. Ona se igra u srijedu od 15 sati u Hamburgu, a nakon toga će se u ponedjeljak, 24. lipnja vatreni sučeliti s Italijom. Nagađa se, dakle, o tome da bi Dalić mogao iz početnog sastava za Albance izbaciti dvojicu startera s berlinskog otvaranja.

Krenimo redom, Dominik Livaković, dakako, ostaje siguran prvi izbor na vratima. Tu se nema što previše za lamentirati, Livaković nikad nije bio "sporan", niti se njegova pozicija uopće razmatrala nakon utakmice. No, u "složencu" onih ispred njega, doći će do izvjesnih mijenjanja. Prije svega, Gvardiol bi trebao preseliti na stopera u kombinaciji sa Šutalom, dok će Marin Pongračić, prema onome što se može iščitati iz reakcija u krugu reprezentacije, preseliti na klupu. Na mjesto lijevog braniča ide Borna Sosa, treba nam za Albaniju ofanzivniji bek, a to Sosa svakako jest, piše Večernji list.

 

Potencijalni sastav za Albaniju:  

Livaković - Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačić - Majer, Kramarić, Perišić

Komentari