Prije 12 godina tražio link za pogledati Reala, a danas je Joselu (34) heroj Madrida

Više su mu puta kroz sezonu navijači Reala zamjerali neke predstave, ali sve im je vratio u samo deset minuta.
Prije 12 godina tražio link za pogledati Reala, a danas je Joselu (34) heroj Madrida


Španjolski napadač Joselu (34) je prije 12 godina nosio dres Real Madrid Castille, odnosno rezervne momčadi 'kraljeva' te je samo želio negdje pogledati prvu momčad i za to zatražio poveznicu na ilegalni prijenos. A u srijedu im je na Santiago Bernabeuu donio prolaz u finale Lige prvaka s dva gola u pobjedi protiv Bayern Münchena (2-1).


'Kraljevi' su dali pola milijuna eura Espanyolu kako bi se mogli osloniti na nekoga tko će ući s klupe. Sve je to bilo u glavi čudesnog Carla Ancelottija koji je upravo to htio od Joselua kad ga je dovodio, stvaranje dodatnog efekta po ulasku s klupe. Na Santiago Bernabeu stigao je kao treći strijelac prvenstva s 16 golova, ispred njega su bili Benzema (19) i Lewandowski (23), a klub mu je ispao u drugu ligu.

- On je živa opasnost u protivničkih 16 metara, odlično igra glavom i s leđima okrenut prema golu. Nemamo takvih igrača koji će kvalitetno pokriti suparničku polovicu i zabijati golove - govorio je svojevremeno Ancelotti, prenosi 24sata.hr. 

Više su mu puta kroz sezonu navijači Reala zamjerali neke predstave, ali sve im je vratio u samo deset minuta. Toliko je bilo potrebno da zabije prvi gol za izjednačenje, a tri minute kasnije je pogodio za erupciju oduševljenja. Donio je ogroman utjecaj s klupe, a tek bi pred njim mogla biti kruna karijere na Wembleyju...

 

Komentari