Blažena Djevica Marija šalje poruku svijetu preko Međugorja: MOLITE ZA MIR

Gospa je preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti molila s hodočasnicima na Brdu ukazanja.
Blažena Djevica Marija šalje poruku svijetu preko Međugorja: MOLITE ZA MIR


Za tjedan dana bit će pune 43 godine otkad se Blažena Djevica Marija ukazala u Međugorju, te preko šestero djece Ivanke, Mirjane, Vicke, dvojice Ivana i Milke poslala poruku svijetu.

Od tog dana poruke Blažene Djevice Marije iz Međugorja na identičan, a uvijek iznova snažan način, putuju svijetom i mijenjaju ljudske živote.

Svijet, nažalost, ide u sunovrat. Ratovi, mržnja, zlo... sve se nataložilo i prijeti čovječanstvu koje se odmetnulo od tvorca svega svijeta. Dobročinstva i molitve su ono što je potrebno dušama koje se žele spasiti.

Gospa je preko vidjelice Marije Pavlović Lunetti molila s hodočasnicima na Brdu ukazanja, na Podbrdu. - Ispružila je ruke nad svima nama i molila na svom majčinskom jeziku - kazala je vidjelica nakon 23.30 kad se zbilo ukazanje.

Gospina poruka je molitva za mir, mir koji nam je prijeko potreban, stoga je Kraljica Neba i Zemlje blagoslovila vjernike i želi da mir zavlada u svijetu, onaj mir kojeg će svijet svojim novim životom potaknuti, na radost Onog tko nas je sve stvorio, tko svim upravlja i sve uzdržava.


Herc.info

 

Komentari