Igrači Real Madrida pehar Lige prvaka prikazali Gospi! Modrić nosio cvijeće

Sada vas s velikom ljubavlju stavljamo pod plašt i pogled Djevice od Almudene, zaštitnice Madrida, koji nosite u svojim srcima.
Igrači Real Madrida pehar Lige prvaka prikazali Gospi! Modrić nosio cvijeće


Nakon što su u subotu 1. lipnja u finalu Lige prvaka u Londonu svladali Borussiju Dortmund s 2-0, momčad Real Madrida je u nedjelju, kada se u Španjolskoj slavi Tijelovo, stigla u katedralu španjolske prijestolnice kako bi pobjedu i pehar prikazali Djevici od Almudene, zaštitnica Madrida. Igrači su donijeli i cvijeće koje je nosio naš Luka Modrić.

Prema izvještaju Madridske nadbiskupije, Realovce je u katedrali primio madridski nadbiskup, kardinal José Cobo.

Nije to prvi put da Real Madrid prikazuje pehar Lige prvaka zaštitnici Madrida. To su učinili i 2018. kada su u finalu pobijedili Liverpool i 2022. kada su svladali istu momčad.

“Čestitam na trudu i na radu cijele momčadi i trenera i cijelog kluba. Sport je sredstvo za izražavanje talenta, ali i za izgradnju društva”, rekao je tom prigodom kardinal, prenosi Bitno.net.

„Sada vas s velikom ljubavlju stavljamo pod plašt i pogled Djevice od Almudene, zaštitnice Madrida, koji nosite u svojim srcima. Ona se brine za vas i poput dobre majke zagovara svoju djecu, vjernike i nevjernike”, istaknuo je Cobo.

Nadbiskup je kazao i kako ne zna u kojoj bi momčadi Isus bio, ali uvjeren je da „Isus također želi biti prisutan i zahvaliti za ovaj pehar – on nam pomaže prepoznati što je uistinu bitno u životu“.

Komentari