Edi je drugu 'ženu svog života' odveo u smrt, a ovog puta je i on poginuo nakon nevjerojatne gluposti

Zdjelar i njegova tadašnja trudna 19-godišnja supruga od siline udarca izletjeli su iz kombija.
Edi je drugu 'ženu svog života' odveo u smrt, a ovog puta je i on poginuo nakon nevjerojatne gluposti


24-godišnji Edi Zdjelar, koji je sa ženom poginuo u jučerašnjoj nesreći te se prije toga snimao kako vozi 200 km/h, 2019. je u Novoj Gradiški izazvao još jednu tešku nesreću u kojoj je stradala i njegova tadašnja partnerica.

U nesreći koja se dogodila 18. ožujka 2019. Edi Zdjelar je kao vozač kombija izgubio nadzor nad upravljačem te nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovno vratio na suprotni trak ceste, kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smjera.

Novinarka radija Nova Gradiška tada se javila s mjesta nesreće. U kombiju je sa Zdjelarom bila njegova trudna partnerica koja je teško ozlijeđena, a preminula je devet mjeseci nakon nesreće.

Zdjelar i njegova tadašnja trudna 19-godišnja supruga od siline udarca izletjeli su iz kombija. Oboje su teško ozlijeđeni, a liječnici su se zatim danima borili za život trudnice. Žena je preminula u prosincu iste godine.

Kako doznajemo, njezina smrt ne može se sa sigurnošću povezati s posljedicama prometne nesreće. Njezina beba je preživjela.

Baka trudnice koja je nastradala u prometnoj nesreći tada je preminula od šoka, nakon što je na cesti ugledala nepomično tijelo svoje unuke.

"Njena kuća se nalazi blizu mjesta nesreće i, kad je čula što se dogodilo, izašla je na cestu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su mještani tada za Radio Nova Gradiška.

Zdjelar je samo nekoliko minuta prije jučerašnje nesreće na društvenim mrežama objavio snimku koja prikazuje kako BMW-om juri po autocesti brzinom većom od 200 km/h, a na snimci se vidi i da pada kiša. Čuje se kako trešte cajke, a Zdjelar u jednom trenutku snima i sam sebe te pozdravlja prijatelje i govori kako ide na krštenje.

Policija je danas objavila izvješće o nesreći u kojoj su sinoć na autocesti A3 između čvora Okučani i Novska poginuli Zdjelar i njegova supruga.

Fotografije s mjesta nesreće pokazuju smrskani BMW, a u automobilu je bilo i dvogodišnje dijete preminulog para, koje nakon zbrinjavanja u KBC-u Zagreb nije životno ugroženo, ali je teško ozlijeđeno.

"Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak, upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru.

Na mjestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tijela su prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok je dijete teže ozlijeđeno", objavili su iz PU sisačko-moslavačke.

 

Komentari