Na putu za Blidinje, smrtno stradao 21-godišnjak iz Posušja

Dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislavgrad konstatirao je smrt J. G. nakon čega je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu, a o svemu je upoznat dežurni tužitelj.
Na putu za Blidinje, smrtno stradao 21-godišnjak iz Posušja


Na regionalnoj cesti R 419 Tomislavgrad - Blidinje u noćnim satima 2. lipja, oko 2.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja motornog vozila s ceste pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a tri osobe zadobile su tjelesne ozljede.


Očevid na mjestu događaja obavili su uposlenici PU Tomislavgrad te tom prilikom utvrdili da je A.K. (2005.) iz Posušja, upravljajući motornim vozilom marke Opel Insignia zagrebačkih registarskih oznaka, u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, usred čega je došlo do slijetanja motornog vozila s ceste, pri čemu je smrtno stradao suvozač J. G. rođen 2003. godine iz Posušja, dok su suputnici (rođeni 2003., 2006. i 2007. godine), također iz Posušja, zadobili ozljede te su prevezeni u Dom zdravlja Posušje zbog pružanja liječničke pomoći.


Dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislavgrad konstatirao je smrt J. G. nakon čega je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu, a o svemu je upoznat dežurni tužitelj., javlja Avaz.

Komentari